Kontakt og booking


★★★★★

“Hellig tre kongers eftermiddag gav duoen Villén&Sjølin og skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen publikum i Skellebjerg kirke en intim, charmerende og bevægende oplevelse. De tre dygtige kunstnere tog os alle med ind i et fortryllende og eventyrligt univers, hvor den smukke, lysende musik og den mørke, udtryksfulde fortællerstemme elegant flettede sig ud og ind imellem hinanden. – For en stund blev vi alle børn igen. En både smuk og festlig afslutning på julen.”

Lea Schmidt Daescu, organist i Skellebjerg kirke

★★★★★

“Fantastiske musikere i Linnéa Villén på fløjte og Allan Sjølin på guitar. Og ikke mindst en helt fantastisk fortæller i Nis Bank-Mikkelsen. En stor nydelse for tekst- og musikelskere.”

Niels Christian Rasmussen,  formand for Osted Kulturhus

★★★★★

“Så snart de 3 musikere entrede scenen opstod en fornemmelse af at alt kunne ske. Genialt koncept med en helt igennem festlig, virtuos koncert, hvor der dog ikke var gået på kompromis med den løsslupne stemning, nytårskrudt og glimt i øjet..”

– Anita Nygård, organist / Haraldsted Kirke

★★★★★

“Aftenen med Nis Bank-Mikkelsen og Villén/Sjølin kan varmt anbefales til alle, der ønsker at opleve folkekær musik og digtning, fortolket og fremført på en frisk og anderledes måde.”

Jesper Bo Blomgren, præst i Udby/Ørslev kirker

Hvis du er interesseret i at booke Nis Bank-Mikkelsen til en begivenhed eller et projekt, kan dette arrangeres gennem Jangmarks Agentur.

For yderligere information, kontakt venligst Jangmark direkte via linket her.