Video & Lyd

Økologisk, bæredygtig speak.

Lidt bedre end andre gode stemmer.

Her kan du opleve lyd- og videoklip fra koncerterne og fortællingerne som Nis rejser rundt med, klip fra lydbogsindlæsninger, tegnefilm og meget mere.

Nis, Jens Schou og Anders Singh Vesterdahl

I denne video får du en forsmag på det magiske samspil mellem Nis Bank-Mikkelsen, Jens Schou og Anders Singh Vesterdahl. Her fremføres en kort udvalgt passage fra Anne Franks Dagbog, hvor Nis’ stemme og musikernes toner skaber en stemningsfuld atmosfære. Videoen giver en smagsprøve på den unikke oplevelse, du kan forvente ved en live optræden.

Uddrag fra Koncertfortællingerne

Få en smagsprøve på Nis’ fortællekunst, og forestil dig så, hvor lækkert det bliver, når hans ord får liv med medrivende klezmer musik som lydbaggrund.

Lydklip 1, Lydklip 2, Lydklip 3, Lydklip 4


Videoklip fra Rytteriet


Tegnefilmsklip

Nis er Æslet i Peter Plys

Nis’ hjørne af Spotify:


Bryggeren – Resuméfortælleren

En Landsbydegns Dagbog

Nis, Villen & Sjølin – Nøddeknækkeren

Nis læser Nøddeknækkeren med gode musikere

Nyd en familievenlig forestilling, hvor Nis Bank-Mikkelsen og “Villén & Sjølin” bringer “Nøddeknækkeren” til live med Hoffmanns ord og Tchaikovskys musik. Julen bliver ikke komplet uden denne eventyrfulde klassiker fyldt med snefnug, sukkerfeer, tindrende børneøjne og meget mere. Med Nis’ velkendte, dybe stemme og nye arrangementer for guitar og fløjte, er magien garanteret.

Hosekræmmeren – Lydbog

Hosekræmmeren - indtalt af Nis Bank-Mikkelsen

“Hosekræmmeren” i lydbogsformat, indtalt af Nis, er en stor oplevelse. Nis bringer historien til live med en intensitet, der griber lytteren fra start til slut.

En landsbydegns Dagbog – Lydbog

Denne indlæsning vandt Årets LydbogsPris 2010. St.St.Blichers første novelle, trykt i Læsefrugter (1824) i form af en fingeret dagbog,hvori den vege og usikre Morten Vinge fortæller om sit livs store ulykkelige kærlighed til adelsfrøkenen Sophie.

Andre videoklip

“Jeg har den bedste nominering tilbage… og det er Nis Bank-Mikkelsen”. minut: 3:33 inde i videoen. Især Nis’ portrættering af Jafar bliver fremhævet her. Troldsspejlets hyldest til de bedste danske tegnefilmsstemmer, DR1

Hvis din mor var ÆSEL, DR P3

Hvis din mor var OBELIX, DR P3

Meny, Riberhus TV-reklamer

Bibelen

Nis har pustet nyt liv i Det Gamle Testamente med sin dybe, indtrængende stemme, og skabt en unik lydbogsoplevelse. Du kan få adgang til denne betagende lydbog gennem Bibliotek.dk Link er her: https://bibliotek.dk/da/work/870970-basis%3A20438762

skuespiller Nis Bank-Mikkelsen

Nis Bank-Mikkelsens diskografi

Nis har udgivet meget lyd i tidens løb.

Her er en lille oversigt, et lille udpluk.

DISKOGRAFI

Udvalg af udgivelser med Nis som medvirken